Slime Rancher 2 lanserades för första gången 2021 och  är äntligen tillgänglig sedan september 2022, på PC och Xbox Series. Men denna fridfulla, vackra och mycket vänliga upplevelse kan vara ett perfekt spel för Nintendos senaste konsol. Det är därför vissa spelare undrar om Slime Rancher 2 någonsin kommer att komma till Switch.

Kommer Slime Rancher 2 att släppas på Nintendo Switch?

Lång historia kort, än så länge har utvecklarna inte meddelat några portar av Slime Rancher 2 på Nintendo Switch. Det här är inga nyheter och med vetskapen om att titeln inte kommer att vara tillgänglig på den gamla generationens konsoler, som Xbox One, är det osannolikt, som det ser ut, att se Slime Rancher 2 komma till Switch. Men om efterfrågan är hög kan Monomi Park vända sig till molnspel, som Capcom till exempel gjorde med Resident Evil-serien, för att göra Slime Rancher 2 spelbar på Nintendo Switch.

Medan du väntar på att jaga och odla slemmar på denna nya upplevelse, som är uppföljaren till det första opuset, vet du att om du ännu inte har upptäckt sagan att det första avsnittet under tiden är tillgängligt på hybridkonsolen, särskilt genom ”Portable Edition”. Du hittar den direkt i Nintendo eShop. Om du har spelat det förut kan du falla tillbaka på PC- och Xbox Series-versionen av titeln, i hopp om en Slime Rancher 2-port i framtiden.

Innan du vet mer om en hypotetisk port av Slime Rancher 2 på Nintendo Switch, kom ihåg att när den lanserades var titeln bara spelbar på PC, via Steam och Epic Games Store och Xbox Series. Du kan också njuta av det via Xbox Game Pass, om du är prenumerant.

Lämna ett svar