Nyinspelningen av Splinter Cell är bara i början av sin utveckling, men förlaget arbetar redan på allvar med ämnet. Idag lär vi oss mer om detta mystiska projekt med information som kanske inte tillfredsställer purister.

En helt annan historia för Splinter Cell Remake?

Saker och ting går framåt på Splinter Cell Remake- sidan. Medan spelfansen har väntat på fortfarande är i dess tidiga utvecklingsstadier, fortsätter Ubisoft att öka antalet för projektet. Det franska förlaget söker just nu en manusförfattare som ska ansvara för att helt omskriva historien. “ Med det första Splinter Cell-spelet som vår grund, skriver vi om och uppdaterar historien för en modern publik. Vi vill behålla andan och teman i originalspelet samtidigt som vi utforskar våra karaktärer och världen för att göra dem mer autentiska och trovärdiga ”, står det i jobbinlägget.

Splinter Cell Remake-berättelsen ändras

Tanken skulle då vara att ” skapa en sammanhängande och fängslande berättarupplevelse för en ny publik ”, samtidigt som man försöker tillfredsställa fansen under den första timmen. Tekniken och insatserna har förändrats mycket sedan 2002, det är normalt för Ubisoft att försöka modernisera Splinter Cell Remake så att den är uppdaterad. Ändringar kommer uppenbarligen att göras på spelsidan och självklart på grafiken. Vid detta tillkännagivande har några fans redan uttryckt sin oro, sitt missnöje. ” Det luktar censur ”, ” Det kommer att bli vaknat ” och andra ibland mycket skarpa kommentarer sveper genom sociala nätverk och forum. Det kommer att bli nödvändigt att vänta några år till innan man vet om förlaget har lyckats med ”bevara det som är kärnan i Splinter Cell-upplevelsen  ” som han specificerar i samma erbjudande.

Lämna ett svar