Tillgänglig sedan början av juni, The Cycle hade en mycket trevlig lansering, även om spelare har glidit bort från skytten lite med tiden. Men i ett försök att få tillbaka dem innan lanseringen av säsong 2, anordnas ett stort evenemang. Under en vecka, från och med nu till den 28 september, kan spelare njuta av Cataclysm-eventet, som kommer att störa världen.

Under denna period kommer du verkligen att vara mer benägna att se stormar och meteorskurar. Att utforska meteorer är dock ingen dålig idé, eftersom de lämnar efter sig kärnor, som kan användas för att återvinna användbart material för att skapa legendariska vapen,som normalt inte kan tillverkas.

När evenemanget är över, kommer nivåer och rykte att återställas, och alla föremål förstörs, som förberedelse för säsong 2. Naturligtvis kommer inköpta kosmetika och Aurum-saldon att föras över. Men på tal om säsong 2, som kommer den 28 september, vet att du kommer att kunna njuta av en mängd nya funktioner, inklusive en ny mystisk karta, Tharis Island, som ger en ny slutspelsmekanik. Vi kommer att få veta mer om det mycket snart.

Cykeln  förblir, som en påminnelse, tillgänglig på PC, via Steam och Epic Games Store. En release på konsoler  är inte att utesluta om spelet fortsätter att prestera.

Lämna ett svar