Kan detta vara en av årets GOTYs? Många spelare är övertygade om detta. Trombone Champ kommer från ingenstans utan någon större kommunikation och är på väg att bli ett av 2022 års fenomen.

Trombone Champ, det helt galna spelet som väckte sensation

Det första trombonrytmspelet har anlänt och det är redan en hit. Drivs av en tweet från PCGamer som har över 83 000 likes när detta skrivs, blev denna lilla indieproduktion viral inom några timmar. Målet med Trombone Champ är enkelt: försök att följa poängen, förutom att du fritt kan spela varje ton när som helst. Så när Beethoven eller de amerikanska och brittiska nationalsångerna massakreras ger det stora nonsens. Garanterat skratt.

 

Varför är Trombone Champ så populär bland spelare? Dess extremt enkla spelupplägg: allt du behöver göra är att flytta musen enligt noterna som rullar i hög hastighet, klicka sedan på noterna och ta hand om tempot. Var dock försiktig, det här första spelet från den oberoende studion Holy Wow är hänsynslöst. Det är väldigt lätt att vara extremt dålig och all musik kan förvandlas till en katastrof. Se bara och lyssna framför allt på vissa tjänster som publiceras av Internetanvändare.

 

Blanda katastrofala framträdanden, kitschanimationer, massakrerade stora klassiker och mordiska spader i spelet och du har en av de roligaste titlarna 2022. Såld endast 12,49 euro på Steam kommer Trombone Champ utan tvekan att vara din bästa investering för dina kvällar med vänner eller ensam.

 

Lämna ett svar