Genshin Impact version 3.1  kommer om bara några dagar när detta skrivs. Dessutom delar HoYoverse regelbundet mer information om de nya funktionerna som kommer med denna nästa uppdatering. I detta avseende delade utvecklingsstudion nyligen en ny trailer, som introducerade Cyno, en av de spelbara karaktärerna som introducerades till titeln via version 3.1.

Denna nya visuella kommunikation gör det möjligt för oss att veta lite mer om den narrativa bakgrunden  till Cyno (5*), den allmänna mahamatran ” som ansvarar för att övervaka forskarna vid akademin ”. Separat introducerade HoYoverse karaktären mer i detalj, inklusivehans förmågor, via olika inlägg på spelets officiella Twitter-konto: ”Liturgy: Rabbit Swiftness”  kommer att förvandla Cyno till en svuren scout medan ”Rite: Abyssal Traverse”  kommer att tillåta oss att utföra ett snabbt anfall, samtidigt som vi tillfogar våra fiender Electro skada. sätt.

Kom ihåg att Cyno inte är den enda karaktären som kommer till Genshin Impact. Tack vare version 3.1 kommer vi även att kunna upptäcka Candace (4*, Hydro) samt Nilou (5*, Hydro). Slutligen kommer denna nästa uppdatering att tillåta spelare att utforska ett helt nytt område i Sumeru-regionen, dess öken och delta i nya evenemang. För att inte tala om nya uppdrag från bland annat Archon.

Genshin Impact kan hittas på PC, PS4, PS5 och iOS- och Android-enheter. Observera också att du kan samla in några bonusar tack vare byteskoderna.

Lämna ett svar