A Plague Tale Requiem, ett av de mest efterlängtade spelen 2022 tillsammans med God of War Ragnarok och Call of Duty Modern Warfare 2, avslöjar hur länge Amicia och Hugos nyheter kommer att pågå.

En genomsnittlig livslängd för A Plague Tale Requiem

Kommer denna nya del att sträcka sig mer än A Plague Tale Innocence ? Det kan det mycket väl vara. I en intervju för PLAY Magazine uppskattar Asobo Studios huvuddesigner Kevin Pinson A Plague Tale Requiems livslängd till mellan 16 och 18 timmar (via PSU ). Enligt honom finns det inget utfyllnadsmedel som andra enspelarspel för att på konstgjord väg förlänga upplevelsen, utan en varaktighet i linje med historien som laget ville berätta.

Allt handlar om pacing, det finns ingen filler, och vi försökte inte sträcka ut spelet eftersom vi var tvungna att. Vår utgivare Focus Interactive uppmuntrar oss att välja den längd vi vill ha för spelet och historien vi vill berätta. Vi siktar inte på ett specifikt antal timmar. Det är inget vi tänker på när vi designar spelet. Med tanke på att vi är ett litet team på 70 personer måste vi göra drastiska val.

Hur står den här uppföljaren i jämförelse med den tidigare delen? För att spåra historien kunde A Plague Tale Innocence avslutas runt 10:00 och 16:00 totalt för att slutföra allt. Om Kevin Pinson pratar om 16.00 till 18.00 bara för manuset, då skulle livslängden vara mycket längre.

A Plague Tale Requiem släpps den 18 oktober på PS5, Xbox Series X|S och PC, och tills dess har du våra första intryck av det.

Lämna ett svar