Respawn Interactive har beslutat att reagera starkt efter att dess utvecklingsteam har blivit föremål för många hatmeddelanden, särskilt på sociala nätverk. Studion publicerade till och med ett officiellt pressmeddelande på sitt Twitter-konto för att markera dess fördömande utan att överklaga fenomenet. Studion betonar vikten av kritik och konstruktiv feedback från spelare i utvecklingen och hälsosam utveckling av spelet för att möta samhällets förväntningar.

Men detta behov av att återvända ska inte användas för att förmedla hat och trakasserier mot lagen. Respawn säger också att en nolltoleranspolicy kommer att finnas på plats för sådant olämpligt beteende.

pic.twitter.com/TK0VM2d72N

— Respawn (@Respawn) 22 september 2022

För tillfället har skaparna av Apex Legends sagt att åtgärder kommer att vidtas för att bevara hälsan och säkerheten för teamen, utan att dock specificera den konkreta karaktären av dessa åtgärder och konsekvenserna för de som är ansvariga för trakasserierna. Upprinnelsen till fenomenet skulle bland annat vara en obalans i inriktningen av vissa betalda vapenskinn som skulle ha gynnat vissa spelare.

Som en påminnelse startade Apex Legends nyligen det tillfälliga evenemanget Beast of Prey, så att du kan njuta av ett nytt spelläge.

Om du vill ha mer information om Apex Legends eller gå med i en aktiv community för att dela trevliga stunder med andra spelare, bjuder vi in ​​dig att gå med i Apex Legends France Community Discord.

Lämna ett svar