Fortnite, eller snarare Battle Royale, firar femårsjubileum. För tillfället kan flera belöningar erhållas gratis av spelare, i synnerhet genom att genomföra speciella utmaningar. Lyckligtvis, och som ofta för den här typen av festligheter, är de relativt enkla. En av dessa utmaningar kommer naturligtvis att kräva att du  äter en bit födelsedagstårta i flera matcher.

Plats för födelsedagstårtor i Fortnite

Om du är en erfaren Fortnite- spelare kommer den här utmaningen definitivt att ringa en klocka. Varje år ber Epic Games sina spelare att gå framför födelsedagstårtor och äta dem, för att få HP eller sköld. I år, för femåringar, blir du helt enkelt ombedd att äta minst en tårtskiva i fem olika omgångar, vilket kommer att dra ut på utmaningen lite.

För att få tag på de där födelsedagstårtorna, måste du åka till en av de stora städerna på ön (de som nämns på kartan) och gå mer eller mindre till deras centrum för att se dessa berömda kakor. Var försiktig, på vissa ställen har utvecklarna njutit av att flytta på den vanliga platsen för kakan, för att lägga till lite komplexitet, även om de alla är synliga ganska snabbt tack vare ballongerna som hänger i närheten.

Väl framme behöver du bara äta en av de många tårtskivorna, förutsatt att ingen annan spelare har gått före dig och fått sitt frosseri att tala. Om så är fallet, måste du gå och hitta en annan. Vi har gett dig de flesta av tårtplatserna

äta-kaka-flera-delar
nedan .

födelsedagstårta-kort-fortnite

Lämna ett svar