Efter ett framgångsrikt Call of Duty: Vanguard tar en ny del i franchisen över, med sina nya funktioner och funktioner, oavsett om det gäller spel eller möjligheter för samhället, särskilt när det gäller spellägen., en mängd människor som är intresserade av Call of Duty: Modern Warfare 2 undrar om Call of Duty: Modern Warfare 2 någonsin kommer att ha ett Zombies-läge.

Call of Duty: Modern Warfare 2, är ett Zombies-läge planerat?

Tyvärr är svaret negativt. Till skillnad från sin föregångare, Call of Duty: Vanguard, kommer Call of Duty: Modern Warfare 2 inte att ha ett Zombies-läge.

Å andra sidan kommer spelare att kunna dra fördel av olika andra spellägen med en stark samarbetsdimension. Call of Duty: Modern Warfare 2 markerar återkomsten av Special Operations-läget, som kommer att vara tillgängligt från den officiella lanseringen av titeln. Enligt information som delas på franchisens officiella hemsida kommer Special Ops att erbjuda en ” co-op-upplevelse för två spelare” som kommer att leda dem att ”utforska stora krigszoner”.

Call of Duty Modern Warfare 2 - Special Ops
På en annan sida,Raids-läget, ” som blandar strategi, pussel och intensiv lagstrid ”, kommer senare till Call of Duty: Modern Warfare 2. Men när detta skrivs har Activision och Infinity Ward inte delat ett datum eller ens ett releasefönster för det här spelläget. Naturligtvis kommer vi att uppdatera dig så snart ny information, om detta ämne, kommer att finnas tillgänglig.

Kom ihåg att Call of Duty: Modern Warfare 2 ska komma den 28 oktober, och detta enligt flera utgåvor, på konsolerna PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series och PC. För att utöka upplevelsen kommer Warzone 2.0 att lanseras omedelbart, alltid i linje med utvecklingen av Call of Duty-serien.

Lämna ett svar