Disney Dreamlight Valley måste spelare utföra många uppdrag för olika karaktärer, från Disney- och Pixar-licenser. Bland dem, ”Rémys receptlista”, ett uppdrag som ges av huvudpersonen i filmen Ratatouille. Detta ber dig hitta tre receptböcker. I det följande visar vi var de befinner sig.

Hitta Remys tre kokböcker (quest) i Disney Dreamlight Valley

Plats för varje receptbok (uppdrag från Rémy)

Först och främst, vet att detta uppdrag uppenbarligen bara är tillgängligt efter att ha låst upp Remy och speciellt efter att ha nått nivå 4 av vänskap med honom. Om du inte vet hur du ska öka din vänskapsnivå med de olika karaktärerna i Disney Dreamlight Valley, vet att vi har skapat en guide om detta ämne.

Så, som sagt tidigare, kräver uppdraget ”Remy’s Recipe List” att du hittar tre böcker totalt. Genom att prata med Musse får du en souvenir och därför en ledtråd om var dessa föremål finns (bilden nedan).

Disney Dreamlight Valley - Kokboksindex
Nämnda bild visar dig tre olika platser. Således finns en av Remys receptböcker i området Prairie Tranquille, nära Långbens hus, och närmare bestämt bredvid trappan som leder till Enchanted Beach. Där borta kan du faktiskt se en bok begravd i marken (bild 1 i galleriet tillgängligt nedan). Allt du behöver göra är att använda din spade för att hämta den.

Gå därefter till den förtrollade stranden. Nära träpontonen och Goofys monter kommer du att se en annan kokbok begravd under marken (bild 2 i galleriet nedan). Som tidigare, använd din spade på denna sandhög för att få föremålet för dina önskningar.

BildBildBild

Slutligen, gå till den mystiska grottan av den förtrollade stranden. Gå ner i nämnda grotta. Vid den näst sista landningen kan du skymta ett föremål begravt i smutsen nära matlagningsstationen (bild 3 i galleriet ovan). Gräv för att få föremålet. Du har alltså återställt  alla Rémys receptböcker och du kan nu bläddra i resten av nämnda uppdrag. För att göra detta behöver du bara gå tillbaka till Remy och uppnå de sista målen.

Kom ihåg att Disney Dreamlight Valley är tillgängligt på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch och PC (Steam och Epic Games Store). Gameloft-titeln finns också på Xbox Game Pass.

Lämna ett svar