Skulle Microsoft förbereda en ny Xbox Series X ? En annons för ASTRO A30-headset kan ha spillt ut bönor. Vissa fans är i alla fall övertygade om detta. Riktig teaser eller inte?

Snart en vit Xbox Series X?

Medan Sony förbereder sin PS5 med flyttbar enhet kan Microsoft förbereda en liten makeover för sin Xbox Series X. En ny modell kan verkligen finnas i tillverkarens lådor. Det är i alla fall vad en Logitech-reklam föreslår. I sin nya video för att marknadsföra sina senaste ASTRO A30-headset, visade märket diskret upp en vit Xbox Series X.

Xbox Series X blanc

En detalj som inte har undgått internetanvändare, eftersom Microsoft ännu inte har meddelat några nya färger för sin Xbox-serie. Det erinras om att för tillfället är endast Xbox Series S tillgänglig i vitt, den mer kraftfulla konsolen säljs endast i svart. Det kan uppenbarligen vara ett omslag eller en klistermärke gjord enbart i reklamsyfte.

Men varumärkets närmande till Microsoft med tillkännagivandet av Logitech G Cloud lämnar dock utrymme för tvivel. Speciellt eftersom Redmond-företaget är förtjust i den här sortens retas. Bortom Phil Spencers berömda hyllor minns vi att hon till exempel hade gömt sitt nya trådlösa Xbox-headset i en reklam månader innan det officiella tillkännagivandet.

Lämna ett svar