Summer Game Fest 2023 måste bli kompis med E3 2023 nästa år. Efter dystra år och en frånvaro 2022 förbereder sig den amerikanska showen för att återvända större än någonsin.

En E3 2023 för fackpressen och allmänheten

Det är nu säkert, E3 2023 kommer att äga rum från 13 till 16 juni 2023 på legendariska Convention Center i Los Angeles. Och alla ska vara vinnare med lämplig plats och dagar för både professionella medier och besökare. Hur? Hälften av Convention Center kommer att vara helt för affärsdelen med ”bekvämare och tystare” montrar och den andra halvan för en E3 ”lika spektakulär” som vanligt.

Här är datumen för E3 2023:

  • Affärs-/pressdagar: 13-14 juni 2023
  • Affärs-/press- och besöksdag: 15 juni 2023
  • Endast besöksdag: 16 juni 2023

Återställ den höga massan av videospel

Den här utgåvan beskrivs som mer tillgänglig för oberoende utvecklare, och besökare kommer att ha en egen plats för att lära sig om de mest efterlängtade spelen. Partnerevenemangen, med andra ord förlags och tillverkares konferenser, börjar den 11 juni 2023. Återigen, inget nytt under solen.

E3 är ett av de sällsynta tillfällena för den globala videospelsindustrin att gå samman, förenas med en röst och visa världen vad den skapar. Vår vision är att föra branschen samman genom att återuppliva den traditionella E3-veckan, återuppliva den gnistan och återställa den till sin roll som en verkligt magisk global händelse för både spelskapare och konsumenter.

Kyle Marsden-Kish, vp of gaming på ReedPop, det nya E3-värdföretaget.

Lämna ett svar