Om du upptäcker att Disney missbrukar genom att helt vrida Star Wars-licensen till den grad att det blir ett russin genom dess flera serier, så är du uppenbarligen inte redo att upptäcka vad som väntar dig i videospelet. Vi är skyldiga informationen till Tom Henderson, den berömda insidern och bråkmakaren i branschen som alltid har bra information.

Ett tempo som kommer att öka kraftigt för Star Wars

Ända sedan EA förlorade sin exklusiva tillgång för att utveckla SW-spel har projekten varit på uppgång. Så mycket att nu vill Disney ha ett Star Wars-videospel var sjätte månad. Redan 8 spel är under utveckling, varav många inte ens har ett releasedatum än. Här är hela listan att veta:

  • Amy Hennigs spel Skydance Media
  • Oanmäld FPS Respawn Entertainment
  • Ett oanmäld Open-World-spel Ubisoft Massive
  • Star Wars: Eclipse Quantic Dream
  • Knights of the Old Republic Remake Sabre Interactive
  • Jedi: Survivor (Fallen Order) Respawn Entertainment
  • SW: Jägare Zynga
  • Ett oanmäld strategispel Respawn Entertainment

Källor tyder på att det finns flera andra SW-spel som för närvarande är under förutveckling och om Hendersons information visar sig kommer vi verkligen att se nya titlar från licensen avslöjas under de kommande månaderna med en tydlig acceleration av tillkännagivanden och släpp. Det måste sägas att med Disneys obegränsade budget är allt nu möjligt på sidan av Star Wars.

Tom Henderson pratar också om ett potentiellt The Mandalorian-spel som skulle vara under utveckling. Vänta och se.

Lämna ett svar