Night Shards är mycket viktiga resurser i Disney Dreamlight Valley. Dessutom, vid många tillfällen, kommer spelarna att behöva det, och detta enligt en viss mängd. I den här guiden berättar vi hur och var du hittar Nocturnal Shards, på Gamelofts titel.

Hitta Nightshards i Disney Dreamlight Valley

Till skillnad från Dreamshards, som kan erhållas på en mängd olika sätt, finns det bara ett sätt att skaffa Nightshards i Disney Dreamlight Valley. Dessutom, vet att från början av ditt äventyr på spelet, kan du enkelt få några. Det är faktiskt inte obligatoriskt att ha låst upp nya biomer, eftersom du kommer att ha möjlighet att återhämta några i Esplanadzonen eller i den lugna prärien. Angående detta ämne, om du läser resursbladet på fliken ”Samling”, sedan ”Hämta” i spelmenyn, kommer du att se omnämnandet ”Överallt” som svarar på frågan ”Var du hittar det”.

Disney Dreamlight Valley - Eclat Nocturne

Så för att samla Nightshards måste du upptäcka spruckna urholkar/smutsklumpar på marken (som i bilden nedan). Normalt sett bör du lätt se dem, för när du närmar dig kommer du att se dem lysa. Utrusta dig därför med din spade och använd den på nämnda jordhög. Du bör normalt få en eller två nattskärvor. Observera att denna resurs inte nödvändigtvis visas med varje spade. Istället kan du till exempel få Star Coins. Om så är fallet, tveka inte att upprepa operationen någon annanstans.

Disney Dreamlight Valley - Terre
Som nämnts tidigare kommer du regelbundet att behöva nattskärvorför att slutföra uppdrag. Observera dessutom att denna resurs också används för att göra renade nattskärvor, via en hantverksstation.

Disney Dreamlight Valley - Eclat Nocturne (Collecte)
Kom ihåg att Disney Dreamlight Valley är tillgängligt på PlayStation och Xbox-konsoler, men även på Nintendo Switch och PC. Om du börjar ditt äventyr med Gameloft-titeln, var medveten om att flera guider som kan hjälpa dig finns tillgängliga i våra kolumner.

Lämna ett svar