Efter Covid-avsnittet, en ganska komplex period för alla, är Paris Games Week tillbaka i år 2022 starkare än någonsin. Möjligheten att ta med de största spelarna inom tv-spel och på så sätt föra lite sötma till många fransmäns hjärtan.

”Omstarten” av Paris Games Week

Så döpt av arrangörerna har Paris Gams Week verkligen rätt till en omstart, en pånyttfödelse och vilket bättre sätt att göra det än att slå hårt. Således, för första gången, kommer alla den senaste generationens konsoler att finnas tillgängliga vid samma evenemang för att testa de många årsslutsnyheterna och förhandstittarna som finns tillgängliga.

Nicolas Vignolles, generaldelegat för SELL, säger också i detta avseende:

De tre tillverkarnas förnyade förtroende var avgörande och avgörande för att denna utgåva skulle leva upp till våra besökares förväntningar. Deras närvaro är en kraftfull signal för vårt ekosystem som visar att PGW har blivit en nyckelhändelse på den europeiska scenen, ett måste för allmänheten såväl som för företag i branschen!

Som en påminnelse kommer föreställningen att äga rum från onsdag 2 november till söndag 6 november 2022. Öppettiderna är mellan 08:30 och 18:30. Platsen är alltid densamma, nämligen Paris Expo – Porte de Versailles, Hall 1. Biljettpriset är 19 euro till fullt pris och 15 euro för det reducerade priset (under 18 år, studenter, personer med funktionshinder )

Lämna ett svar