Funktioner

 • Mustyp: Högerhänt
 • Sensor:  Focus Pro 30K optisk sensor
 • acceleration: 70G
 • Mått:  (H) 44,0 mm x (L) 68,0 mm x (l) 128,0 mm
 • Programmerbara knappar:  6 (räknehjulsklick)
 • USB-frekvens:  1000Hz
 • USB-kabel: Trådbunden – Speedflex USB Type C-laddningskabel
 • Utan fil: Razer HyperSpeed ​​Wireless
 • Batteri:
 • Upp till 90 timmar (konstant rörelse vid 1000 Hz)
 • Upp till 24 timmar (konstant rörelse vid 4000Hz) med HyperPolling trådlös dongel (säljs separat)
 • Vikt:  63g
 • Programvara:  Razer Synapse
 • Färger:  Svart/Vit
 • Garanti: 2 år
 • Pris:  159,99 €

BildBildBild

 

Unboxing

Förpackningen innehåller:

 • Razer DeathAdder V3 Pro
 • Trådlös USB-dongel + USB-dongeladapter
 • Speedflex-kabel av typ A till typ C
 • Griptejp för Razer-mus
 • Viktig produktinformation

_DSC7146

Ram

DeathAdder är inte längre en nyhet för varumärket som försöker behålla ett populärt set samtidigt som egenskaperna förbättras. Från den första kontakten erbjuder musen en mycket typisk rendering för en redan mycket populär form. Inga krusiduller eller överdrivna effekter, en enkel produkt, men som döljer sitt spel väl. 

_DSC7149

BildBildBild

 

Form och grepp

En klassisk högerhänt mus, den behåller en ganska linjär form för märkbar klicklutning. Dess storlek och vingspann är standard, för ett klassiskt grepp. Den böjda delen är placerad i mitten av musen. Även om dess format gynnar användning av handflatan, passar andra typer av grepp lika lätt.

m7bpfDvjpeg

 

BildBildBild

DeathAdder har ett icke-störande chassi med en genomgående  gemensam beläggning. Den sistnämnda är också mycket effektiv eftersom den är något kornig för att undvika den klassiska glidningen på ett smidigt grepp. Beläggningen är dock inte obehaglig att använda. Dess lätta vikt på endast 63 g märks från första greppet, samtidigt som ingen anpassningstid behövdes för oss.

Vi vill ändå varna användare med mindre händer. Faktum är att dess centrala böjda format i samband med dess totala storlek kan visa sig vara begränsande eller tröttsamt över längden. Vi rekommenderar därför att prova den i butiken först.

_DSC7154
För de som fortfarande inte skulle vara nöjda med greppet erbjuder Razer, som en bonus, möjligheten att fästa greppremsor. Dessa bestäms av var och en, men vi tycker att produkten förlorar sin elegans med ytterligare band, även om tillverkarens ansträngningar är märkbara när det gäller deras design.

DeathAdder V3 Pro-271__H_R2
Slutligen associeras inte anslutningsdongeln med musen för att göra den bärbar. Strömknappen, som är samma som den för att ändra de aktiva DPI:erna, sitter under musen och är lätt att aktivera. Ett klick för att ändra DPI och ett långt tryck för att slå på/av produkten. Notera närvaron av fyra PTFE-kuddar för att förbättra glidningen.

BildBild

 

Knappar

I all enkelhet har DeathAdder V3 Pro ett förenklat, men ändå effektivt paket. Faktum är att två sidoknappar är tillgängliga på vänster sida medan ingen finns på den övre delen av musen förutom klick. Omkopplarna på den senare är mer ”mjuka” när de aktiveras, över hela längden av det främre chassit, för en acceptabel och mjuk ljudåtergivning. Slutligen är klicken böjda för att bättre rymma dina fingrar samtidigt som användarkomforten och greppet bibehålls. Observera att det dock är möjligt att din tumme och lillfinger nuddar mattan under användning.

_DSC7151

Scrollhjul

Hjulet är inte urkopplingsbart samtidigt som det är lätt att komma åt, det är ihåligt för att minska vikten samtidigt som det är utrustat med en gummibeläggning som förbättrar precisionen vid användning. Skårorna är lätta med en mycket låg ljudåtergivning om än exakta.

BildBild

 

Sensor

För att bli allt mer konkurrenskraftiga börjar tillverkare till och med skapa sina egna sensorer för att möta samhällets förväntningar och mer. Razer erbjuder här en allt mer effektiv och konkurrenskraftig sensor eftersom den kan integrera upp till 30 000 DPI, vilket helt enkelt är enormt. Vi hittade inga problem med bortfall eller utjämning när vi använde det, oavsett typ av spel, en lysande påminnelse framför rullningshjulet.

BildBild

Slutligen är sensorn ingenting utan en bra matta. Vi påminner dig också om att det inte rekommenderas att använda den på en reflekterande yta, som glas. Lyckligtvis erbjuder Razer ett brett utbud av musmattor, som den som användes under våra tester, som är ingen mindre än den nya  Razer Strider Chroma, med en platt RGB-kontur.

_DSC7176

Razer Synapse

Liksom all kringutrustning från Razer visas ett meddelande om att installera Razer Synapse -programvaran vid anslutning till datorn. Det senare är ganska påträngande och kommer lätt att pressa dig att installera hela sviten, även om det inte kommer att vara användbart för dig (som chroma i vårt exempel). Om musen fungerar perfekt utan programvaran, ta dig ändå tid att välja de användbara elementen att installera. Detta är en negativ punkt för tillverkaren där programvaran är mycket mer ett övervägande specifikt för användaren. Att trycka för att ladda ner är inte lösningen.

Razer_Synapse_3_aM6LEY3kmY

BildBildBildBild

När allt är installerat och förbi denna defekt är det tydligt att Razers ekosystem är effektivt. Mjukvaran är intuitiv, vi förstår snabbt möjligheterna och möts av en handledning när vi byter sida. Det bör dock noteras att DPI:erna bara ändras i steg om 50. Musen går i standby av sig själv efter en viss tid, vilket drastiskt sparar batterikraft. När du återaktiverar påminner en liten infoga dig om den aktiva profilen samt den DPI som används, i det nedre högra hörnet av ditt skrivbord.

BildBildBild

 

RGB

Säkert för att få längre livslängd har Razer valt en sober produkt utan RGB. Även om trenden är mot bakgrundsbelysningen, är DeathAdder tillräcklig i sig på designaspekten för att försköna din konfiguration.

_DSC7184

trådlöst och batteri

Razer HyperSpeed ​​Wireless

Ingen Bluetooth för DeathAdder V3 Pro-musen, vilket minskar dess mångsidighet eller dess nomadiska aspekt, men det är inte överträffat när det gäller anslutning. Razer HyperSpeed ​​​​Wireless är  en intern trådlös teknik som driver de flesta av Razers trådlösa kringutrustning. Om det från början var möjligt att jämföra alla sensorer på marknaden, gör deras utveckling det bara möjligt att få snabbare och mer trovärdiga lösningar. Så här är musreaktionen omedelbar, oavsett om du är på kontoret eller i ett tv-spel.

Dessutom gör användningsavståndet att du kan flytta musen för att använda den mycket längre från din dator, för dem som vill. För fans av data och detaljer rekommenderar vi att du besöker tillverkarens webbplats eller tittar på följande video. Musen möter i alla fall behovet perfekt, även utan att använda formeln 4000 Hz.

Redaktörens anmärkning: HyperPolling trådlös dongel (som kan röra sig konstant vid 4000 Hz) säljs separat.

Batteri

Föga överraskande och av det enkla faktum att den inte har RGB, har DeathAdder V3 Pro en mycket rimlig autonomi. Om vi ​​inte hade möjlighet att testa det i samband med HyperPolling, vilket drastiskt minskade dess autonomi, testade vi det dagligen. Under en vecka med en aktivitet på cirka 3 till 4 timmars användning hade den fortfarande 85 % batteri. Här är den autonomi som uppskattas av tillverkaren:

 • Upp till 90 timmar (konstant rörelse vid 1000 Hz)
 • Upp till 24 timmar (konstant rörelse vid 4000 Hz)

Vi finns därför till stor del i tillverkarens data och detta undviker att alltid behöva ladda om den. Det senare är ganska snabbt och görs med hjälp av en USB-C-kabel som passar i framsidan av musen. Slutligen är det möjligt att använda musen exklusivt trådbunden.

_DSC7163

Lämna ett svar