Fortnite har samarbetat med andra videospelslicenser i flera år för att introducera deras universum i dess Battle Royale, mestadels genom outfits och annan kosmetika. I slutet av 2022 kommer Fortnite-spelare att kunna återställa Goat Simulator-outfiten”gratis”.

Hur får man Goat Simulator (Pilgor) skin i Fortnite?

Om du vill ta  tag i Goat Simulator-skinnet för Fortnite, förbeställ bara Goat Simulator 3, via Epic Games Store, innan den släpps den 17 november 2022, eller köp den före den 30 september 2023. Om du redan har gjort det, eftersom du är en inbiten getälskare, bör du normalt komma åt skinnet i ditt skåp nu. Klädseln, kallad ” en get ”, framställer, föga överraskande, en get, ganska muskulös och redo att spela huvudrollerna på slagfältet.

Baaing in my skin
Goat in Fortnite avslöjar
Här nu för er alla
Pre-udder (eller nah) förseglar affären
Mikrovågsugn https://t.co/r2e3JE1zQW pic.twitter.com/SogSEIPVg9

— Goat Simulator (@GoatSimulator) 29 september 2022

Om du är tveksam till att göra det här köpet för att få denna nya outfit, vet att efter att spelet har släppts kommer Fortnite-butiken att erbjuda huden att köpa, den 27 november i år. Men då måste du punga ut några V-spänn för att få tillbaka den.

Goat Simulator 3 kommer, som en påminnelse, den 17 november 2022 på PC, genom Epic Games Store, på PS5 och Xbox Series och lovar att bli lika galen som det första avsnittet. Som en påminnelse överraskade tillkännagivandet samhället med parodien på Dead Island 2 -trailern som vid den tidpunkten ännu inte hade pratats om.

Lämna ett svar