Liksom Heart of Lapis eller Noctilucous Jade är anemophilous mushroom en mycket viktig resurs i Genshin Impact. Detta är till exempel en del av de material som krävs för upphöjning av vissa tecken. Därför visar vi dig nedan var du kan hitta anemofila svampar i Genshin Impact.

Att hitta anemofila svampar i Genshin Impact

I Mondstadtområdet

Till skillnad från Lapis Heart  eller Noctilucous Jade, kräver inte att hitta Anemophilous Mushrooms i Genshin Impact att du har gjort betydande framsteg i huvuduppdraget. Det räcker faktiskt att ha nått staden Mondstadt för att hitta några av dem. Ändå, för att återhämta några, är det tillrådligt att vara intresserad av mycket specifika zoner. Enligt beskrivningen i spelet är Anemophilous Mushroom” en svamp som växer under vindens smekning. Den blomstrar som vinden som alltid blåser, ger näring åt livet ” och kan därför hittas ” under avsatserna ”.

Genshin Impact - Champignon anémofil

Gå därför till staden Mondstadt. När du väl är där, intressera dig för de olika byggnaderna som finns runt omkring dig och titta upp. På vissa ställen, och främst på de yttre fasaderna av infrastrukturerna, bör man se anemofila svampar som klänger sig fast vid väggarna och träbjälkar. Allt du behöver göra är att klättra för att nå dem och samla dem. Du hittar dem i synnerhet på kvarnarna i staden Mondstadt.

Genshin Impact - Anemophilous Mushroom (City)
Observera att du också kan samla på anemofila svampar i till exempel Deauclaire. Denna lilla by ligger nära Domaine de l’Aurore och består också av en kvarn, som ligger i centrum, och flera bostäder.

Du kommer att ha förstått det, att återhämta digAnemophilous Mushrooms är inte på något sätt komplicerat på Genshin Impact. Dessutom, som sagt tidigare, kan denna resurs vara mycket viktig för resten av ditt äventyr. På vår sida var vi tvungna att skaffa några för att höja och öka nivån på Barbara.

Genshin Impact - Anemophilous Mushroom (Deauclaire)
Vet att du kan hjälpa dig själv med en interaktiv karta över Genshin Impact, om du behöver hitta vissa resurser, malmer och material snabbt och enkelt.

Slutligen, kom ihåg att Genshin Impact kan hittas på PlayStation-konsoler, men även på smartphones (iOS och Android). du kan samla in några bonusar (Primo-ädelstenar, Moras, etc.) tack vare byteskoderna.

Lämna ett svar