Hur snabbt kommer du att slutföra God of War Ragnarok? Enligt ett nytt rykte kommer utvecklarna att vara generösa.

God of War Ragnarok: ett spel med gameplay eller mellansekvenser?

Tom Henderson (via Insider Gaming ) har fått hörsägen om God of War Ragnaröks livslängd, och fans av den tidigare delen kommer inte att bli besvikna eller malplacerade. Enligt dess källor skulle spelet i en rak linje kräva 20 timmar av spelet. Detta är endast för berättelsen och inte för utmaningarna eller sidouppdragen. För att se allt, å andra sidan, måste du lägga till 20 timmar till, alltså 40 timmar totalt.

Under de 20 timmar som ägnas åt scenariot skulle det finnas cirka 3h30 film och cirka 16h30 spelbara sekvenser. Jämfört med God of War (2018) skulle det finnas ungefär 25 minuter fler videor. Längden på berättelsen i båda spelen är lika.

Det finns dock ett område där GOW Ragnarok är mycket starkare: sidouppdrag. Om vi ​​ska tro Tom Hendersons indiskretion, i kombination med How Long To Beat-sajten, skulle det bli 8 till 9 timmar extra med sidouppdrag. En fin ökning om det bekräftas.

God of War Ragnarok kommer att finnas tillgänglig den 9 november 2022 på PS5 och PS4. För att vänta kan du se om den senaste galna 4K-trailern, såväl som denna sammanfattningsvideo.

Lämna ett svar