Titanfall är med rätta ett spel som älskas av spelare och många skulle älska att se sagan återvända till rampljuset. Vet väl att detta kommer att vara halva fallet, verkligen en välkänd dataminerare vid namn KralRindo har upptäckt en del intressant information om speluniversum.

Lite Titanfall i Apex Legends

Apex Legends dataminer, KralRindo har därför upptäckt att nio Titanfall 2- kartor har lagts till Apex Legends-filerna efter spelets senaste patch. Kartorna ryktas vara en del av Apex Legends Capture Point LTM. För tillfället är titanerna själva uppenbarligen inte med i spelet, men vi kan åtminstone räkna med 9 kort:

  • Exoplanet
  • Hemman
  • Angel City
  • Black Water Canal
  • Bengård
  • Crash Site
  • Stiga
  • Eden
  • Koloni

Det återstår att ta med en nypa salt, men det är ändå goda nyheter att hålla andan i Titanfall fortfarande lite i folks medvetande. Uppenbarligen för att matcha Apex Legengs förväntas det att dessa kartor kommer att modifieras något eftersom vissa delar av miljöerna gjordes med tanken att det var möjligt att köra på väggar.

Titanfall 2 ansågs inte vara en framgång för EA, så det är svårt att föreställa sig en riktig Titanfall 3 som pekar på näsan för tillfället.

Lämna ett svar