Fortnites utmaningar är  fortfarande i spelet för denna säsong 4 av kapitel 3, och känner inte till någon större förändring, enligt de senaste säsongernas modell. Genom att validera utmaningar kan du tjäna XP och nå nivåer, för att låsa upp stjärnor och därmed belöningar. Spelare är nu vana vid det med tiden, de väntar otåligt på torsdag 15.00 för att upptäcka dessa nya utmaningar, som är mycket användbara för dem, eftersom de kan tillåta dem att återvinna 20 000 XP för att gå vidare i Battle Pass och låsa upp många kosmetika, såsom kläder, ryggtillbehör eller insamlingsverktyg. En av dessa utmaningar kommer att kräva att du gör detAcceptera ett kontrakt på en kontraktsnämnd inom 30-talet efter landning.

Acceptera ett kontrakt på en avtalsnämnd inom 30-talet efter landning

Om du vet var kontraktstabellerna finns i Fortnite, då kommer utmaningen inte att vara alltför svår. Om inte, kan du ha svårare att validera det, eftersom du måste interagera med ett av dessa brädor inom trettio sekunder efter landning.

Den goda nyheten är att vi kan se kontraktstavlor över hela ön, förutom i den sydöstra delen. Du hittar ett stort antal av dem i den norra, södra och västra delen, men även i nordost. Om du inte vet var du ska leta, här är en karta med några kontraktsnämndens platser, även om det finns fler.

kart-tanleau-kontrakt
När du väl står inför den här tabellen behöver du bara acceptera ett kontrakt och utmaningen kommer att valideras, förutsatt att du har gjort det inom trettio sekunder efter landning.

bord-kontrakt-30-sekLämna ett svar