Call of Duty är en av de mest populära licenserna, och varje år visar sig marknadsföringskampanjen vara ganska viktig och multiplicera partnerskap. Mycket ofta blandas matvarumärken ihop i denna publicitet, och det händer igen för Modern Warfare 2, med Burger King, en berömd snabbmatskedja.

Hur får man BK Operator-skinn i Modern Warfare 2?

operatör-bkUnder ungefär en månad är det möjligt att återställa ett exklusivt Operator-skinn, som heter Operator BK, ”gratis”, helt enkelt genom att gå till en Burger King- anläggning. I Frankrike har de senare varit ganska många under ett kort decennium, sedan märket har ersatt Quick. Således finns flera hundra ”BK” tillgängliga i hela Frankrike.

Om du går tillbaka till vårt operatörsskinn för Call of Duty: Modern Warfare 2, vet att för att få den behöver du bara köpa en specialmeny, ”Whopper Cheese”-menyn, som erbjuder en version med nötkött och en vegetarisk version, så att alla kan njuta av det. När beställningen har lagts har du på ditt kvitto,en kod som ger dig tillgång till detta BK Operator-skinn, men också en dubbel EXP-bonus.

Hur anger man Burger King-koden för MW 2-skinn?

Om du inte vet var du ska ange denna värdefulla kod för att dra nytta av din avgift, vet att du bara behöver gå till den här adressen. Logga in med dina uppgifter och ange koden på din biljett. Du får då, i spelet, BK Operator-skinnet och upplevelseboosten.

Observera att om du är intresserad av detta lilla kampanjerbjudande har du bara fram till den 21 november på dig att skaffa en kod genom att köpa en Whopper Cheese-meny. Efter detta datum kommer det helt enkelt att vara omöjligt att återställa detta Operator-skinn, vilket låter dig, som en påminnelse, anpassa din karaktär.Lämna ett svar