Som ofta när ett spel av den här storleken kommer, finns en lanseringsuppdatering tillgänglig, vilket gör att utvecklarna kan tillämpa sista minuten-fixar och förbättringar. Ibland mindre, ibland större, dessa uppdateringar är mer och mer frekventa och innehåller potentiella ändringar baserat på feedback, om en beta har ägt rum tidigare, vilket är fallet för denna Modern Warfare 2.

Faktum är att vi, förutom att än en gång tacka communityn för det intresse de har visat för betaversionen, i september, har vi rätt till några detaljer om de ändringar och korrigeringar som genomförts tack vare denna berömda uppdatering Call of Duty: Modern Warfare 2 dag ett. Du kan, om du vill, hittade fullständiga patch-anteckningarna nedan. Men i stora drag finner vi bättre synlighet för fiender, reviderat ljud, särskilt när det gäller fotsteg, men även vissa korrigeringar och optimeringar.

Fler uppdateringar bör finnas tillgängliga under de kommande dagarna för Call of Duty: Modern Warfare 2, baserat på feedback från communityn.

Patch day one för Modern Warfare 2

Synlighet av fiender

  • Vi har lagt till diamantformade ikoner ovanför fiendens huvuden. Detta gör det lättare att upptäcka vissa motståndare i spelet.
  • Dessutom fortsätter vi våra förbättringar gällande ljus och kontrast för bättre ljusstyrka.

Audio

  • Vi har minskat det totala utbudet av fotstegsljud, vilket gör att fiendens spelare kan närma sig sina mål innan de kan upptäcka fotsteg. Vi fortsatte också att förbättra lagkamratens fotstegsljud, som nu blir tystare baserat på betafeedback.
  • När det gäller ”Dead Silence”-förbättringen har även volymen minskat.

Vapen

  • Vi har förbättrat vapnen i spelet baserat på spelarfeedback från beta och data i spelet. Spelare kan förvänta sig mer information om vapenjustering när vi fortsätter att stödja efter spelets lansering.

UI

  • Vi arbetade hårt med många uppdateringar av gränssnittet, särskilt för att göra laddningsskärmen tydligare. Vi har också gjort förbättringar i menynavigering och kommer att fortsätta att förbättra detta.

Rörelse

  • Att glida, hänga på kanten och dyka har förfinats. Vi fixade också några rörelseexploater efter betan.

Matchning

  • Vi har genomfört några förändringar som syftar till att minska upplösningen av lobbygrupper mellan partier. Vi ser fram emot att testa detta i stor skala och få feedback.


Lämna ett svar