Call of Duty Modern Warfare 2 kommer sannolikt att göra intryck. Efter att ha bekräftat dess skönhet i bilden läcker den efterlängtade FPS två bilder av fotbollsspelare som skulle vara tillgängliga för VM 2022.

 

Lite fotboll i Call of Duty

Faktiskt verkar två bilder bekräfta ankomsten av Neymar- och Pogba-skinn på Modern Warfare II:

 

 

Observera att informationen inte officiellt har bekräftats och meddelats av Activision och att det är en läcka. Det är därför nödvändigt att ta allt detta med en pincett men med tanke på de olika källorna är det ett säkert kort att detta visar sig vara sant. För flera veckor sedan fick vi besked om ett troligt samarbete mellan Call of Duty och VM. Saker och ting accelererar.

 

VM drar igång den 21 november 2022, så det finns en god chans att dessa Pogba- och Neymar-skins landar i Call of Duty Modern Warfare 2 vid den tiden. Tillräckligt för att få fotbollsentusiaster att öka försäljningsvolymen eller helt enkelt förstärka de inbitna i sina val.

Call of Duty Modern Warfare 2 kommer att finnas tillgänglig den 28 oktober (imorgon när denna nyhet skrivs) på PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series.

Vad tycker du om den här typen av samarbete? Tycker du att detta är löjligt eller tvärtom ganska roligt?Lämna ett svar