Förutom de olika rätterna som ska kokas på Disney Dreamlight Valley kan spelare bli konditorlärlingar genom att tillaga flera söta rätter. Bland dem, ”My Hero”-kakan. I den här dedikerade guiden avslöjar vi receptet för nämnda kex och vi berättar vad de nödvändiga ingredienserna är.

My Hero Cookie Recept på Disney Dreamlight Valley

För att göra en ”My Hero” -kaka i Disney Dreamlight Valley måste du söka efter tre ingredienser. En av dem kan bara samlas i mycket specifika biomer, nämligen Bayou of Confidence eller Sunny Plateau. Dessutom, för att få smör måste du ha låst upp Ratatouille-karaktären och hans restaurang.

  • Vete
  • Plats: Seed and Wheat som ska köpas från Goofy’s Stand in the Quiet Meadow.
  • Kostnad:
  • Frö: 1 stjärnigt mynt/enhet.
  • Vete: 3 stjärniga bitar/enhet.
  • Kakao
  • Plats: Samla i Bayou of Confidence eller Sunny Plateau.
  • Smör
  • Plats: Köpt genom skafferiet på Ratatouilles restaurang, ”Chez Remy”.
  • Kostnad: 190 Star Coins/enhet.

Om alla de tidigare nämnda ingredienserna finns i ditt lager, gå till en matlagningsstation och interagera med dem. Placera sakerna i grytan och klicka på ”Börja laga mat”.

Disney Dreamlight Valley - My Hero Cookie
Så här får du en ”My Hero”-kaka. För din information är detta en 3-stjärnig dessert. Beskrivningen i spelet lyder: ” En perfekt och läcker vänskapsgåva ”. Genom att äta en ”My Hero” Cookie kommer du att återvinna 1 407 energi. Återförsäljningspriset för denna dessert är 321 stjärnmynt.

Disney Dreamlight Valleykom i early access i början av september i år. Gameloft-titeln finns på PlayStation, Xbox, men även Nintendo Switch och PC-konsoler. Dessutom finns programvaran i Xbox Game Pass-katalogen. Flera guider  om Disney Dreamlight Valley finns tillgängliga i våra kolumner och kan hjälpa dig.

Lämna ett svar