Disney Dreamlight Valley är det möjligt att tillaga olika rätter, desserter och även drycker. Förutsatt att du har samlat rätt ingredienser och hittat rätt recept. För att spara tid avslöjar vi nedan receptet på Vegetarisk Paj.

Vegetarisk pajrecept på Disney Dreamlight Valley

För att förbereda Vegetarian Pie, på Disneys Dreamlight Valley, måste man ha tillgång till Ratatouilles restaurangskafferi. För att göra detta måste du ha låst upp nämnda karaktär och ha låtit bygga byggnaden i fråga. I själva verket kan smör, en av de nödvändiga ingredienserna för detta recept, inte erhållas på annat sätt.

Observera att för den vegetariska tårtan kan du byta ut moroten mot en annan grönsak. Vi valde den här eftersom moroten är billig och inte kräver att du har låst upp en specifik biom. På vår sida försökte vi ersätta denna grönsak med en zucchini, och det fungerade också.

 • Morötter
 • Plats: Frö och morot att köpa via Goofy’s Stand at the Quiet Meadow.
 • Kostnad:
 • Frö: 10 stjärniga mynt/enhet.
 • Morot: 66 stjärnmynt/enhet.
 • Smör
 • Plats: Köpt genom skafferiet i Ratatouilles restaurang, ”Chez Remy”.
 • Kostnad: 190 stjärnmynt.
 • Vete 
 • Plats: Seed and Wheat som ska köpas från Goofy’s Stand in the Quiet Meadow.
 • Kostnad:
 • Frö: 1 stjärnigt mynt/enhet.
 • Vete: 3 stjärniga bitar/enhet.

Så fort du har dessa ingredienser i din ägo kan du gå till en matlagningsstation (den i ditt hus eller i restaurangen i Ratatouille). Interagera med det och lägg resurserna i potten. Klicka slutligen på ”Starta matlagning”. Se till att ha kol på dig, eftersom det krävs.

Disney Dreamlight Valley - Vegetarisk paj
Om du följde receptet rätt fick du normalt en Vegetarisk Paj, som är en 3-stjärnig rätt och har beskrivningen: ” En varm och god paj full av grönsaker ”. Om du bestämmer dig för att äta denna paj kommer du att återvinna 683 energi. Å andra sidan, genom att sälja den får du 340 stjärnmynt.

Finns på PlayStation, Xbox-konsoler, men även Nintendo Switch och PC, DisneyDreamlight Valley finns också i Xbox Game Pass-katalogen. Om du är ny på Gameloft-spelet, var medveten om att flera guider  finns tillgängliga i våra kolumner och kan hjälpa dig.Lämna ett svar