Fortnites utmaningar är  fortfarande i spelet för denna säsong 4 av kapitel 3, och känner inte till någon större förändring, enligt de senaste säsongernas modell. Genom att validera utmaningar kan du tjäna XP och nå nivåer, för att låsa upp stjärnor och därmed belöningar. Spelare är nu vana vid det med tiden, de väntar otåligt på torsdag 15.00 för att upptäcka dessa nya utmaningar, som är mycket användbara för dem, eftersom de kan tillåta dem att återvinna 20 000 XP för att gå vidare i Battle Pass och låsa upp många kosmetika, såsom kläder, ryggtillbehör eller insamlingsverktyg. En av dessa utmaningar kommer att kräva att du gör det falla minst sju våningar som flytande krom.

Fall minst sju våningar som flytande krom

Denna utmaning är utan tvekan en av veckans mest komplexa. Du måste först omvandla till krom. För detta råder vi dig att gå till ett av de krom (silver) områdena på kartan för att återställa kromsprinklers genom att bryta kromstrukturer, eller att använda en kromtornado, särskilt närvarande i Herald’s Sanctuary. Därefter kommer du att behöva förvandla till flytande krom och falla sju våningar.

Om du spelar i byggläge är allt du behöver göra att skapa en ramp på minst sju våningar och sedan falla ner i tomrummet. Om du spelar i läge utan konstruktion måste du gå till ganska höga områden. Du kan naturligtvis välja drivveden (flygbåten) eller någon av luftstrukturerna. Annars kommer det att göra susen att hoppa från taket på tornet i Tilted Towers, restaurangen i Greasy Grove eller en klippa i Lustrous Lagoon.

krom-fall
Efter att ha slutfört utmaningen, kommer du att falla sju våningar i form av Liquid Chrome, vilket ger dig ytterligare 15 000 till ditt Battle Pass.Lämna ett svar