Fortnites utmaningar är  fortfarande i spelet för denna säsong 4 av kapitel 3, och känner inte till någon större förändring, enligt de senaste säsongernas modell. Genom att validera utmaningar kan du tjäna XP och nå nivåer, för att låsa upp stjärnor och därmed belöningar. Spelare är nu vana vid det med tiden, de väntar otåligt på torsdag 15.00 för att upptäcka dessa nya utmaningar, som är mycket användbara för dem, eftersom de kan tillåta dem att återvinna 20 000 XP för att gå vidare i Battle Pass och låsa upp många kosmetika, såsom kläder, ryggtillbehör eller insamlingsverktyg. En av dessa utmaningar kommer att be dig ta ett vapen medan du fiskar.

Fånga ett vapen när du fiskar

Epic Games erbjuder oss ett relativt enkelt uppdrag här, men vissa vet fortfarande inte hur de ska gå tillväga för att validera det. Var medveten om att du bara behöver ett fiskespö, och inte nödvändigtvis ett vattenhål, cirklarna på vattenytan, eftersom vapen kan fiskas var som helst. I vårt fall råder vi dig att gå till en plats med lite trafik, till exempel en kust.

För att hitta ett fiskespö är allt du behöver göra att gå nära en vattenfläck eller öppna en kista. Detta är ett särskilt lätt föremål att få tag på. Använd den sedan i vattnet för att skaffa ett vapen genom att fiska och klara den här utmaningen. Med tur räcker bara ett kast för att fiska vapnet. Annat,

pecher-armLämna ett svar