Det är det, väntan går snart mot sitt slut: God of War Ragnarök  är på väg att landa på PlayStation-konsoler (PS4 och PS5). Dess release är, som en påminnelse, satt till den 9 november. Medan det bara är några dagar kvar att vänta, intensifieras kommunikationen kring detta andra opus.

Playtation och Santa Monica Studio har för övrigt precis delat lanseringstrailern för God of War Ragnarök. Denna nya visuella kommunikation, som varar mindre än en minut, ger oss därför en bra överblick över fortsättningen av äventyren för Kratos och Atreus, som kommer att möta Ragnarök. I den här trailern hittar vi också några bekanta ansikten, som Freya.

Minns att en serie Behind the Scenes-videor, om God of War Ragnarök, också har tillkännagivits. Det första avsnittet, centrerat på titelns historia, sändes den 19 oktober. På senare tid hade vi rätten till en andra video  som ger information om slagsmålen och fienderna som vi kommer att möta på titeln.

God of War Ragnarök anländer den 9 november 2022. Det här datumet kommer denna andra opus att finnas tillgänglig på både PS4 och PS5, och detta enligt flera utgåvor.Lämna ett svar