På bara några timmar har God of War Ragnarok redan avslöjat sin fulla potential för oss på PS5. Men nu, om du gillar att föreviga vackra landskap, kan det göra dig lite besviken.

 

God of War Ragnarok tillåter inte paparazzi

Planerad till 9 november på PS5 och PS4 kommer God of War Ragnarok tyvärr inte att ha något fotoläge när det lanseras. Men låt blivande virtuella fotografer vara säker på att detta bara är tillfälligt. Den här funktionen, som dök upp på PS4 / Xbox One-generationen, är en del av Santa Monica Studios kort- och medellångsiktiga planer.

 

Photo Mode kommer till God of War Ragnarok efter lanseringen. Vi kommer att ge dig mer information om det runt lanseringen. Vi ser fram emot att se alla dina bilder när de blir tillgängliga.

 

För God of War (2018) försenade Santa Monica Studio även fotoläget, förmodligen för att justera viktigare saker så gott de kunde. Detta tillägg efter lanseringen har också setts flera gånger för PlayStation Studios-spel och andra titlar.

För några timmar sedan gav Kratos och Atreus oss en glimt av hur de utvecklades mellan GOW och God of War Ragnarok.Lämna ett svar