I en sista anteckning om det efterlängtade RPG Dragon Age, utnyttjade utvecklarna på BioWare tillfället för att också ta med nyheter om Mass Effect 5. Det är väldigt enkelt, det här är utvecklingsstudions två stora flaggskeppslicenser.

 

Mass Effect 5 på gång

BioWares vd Gary McKay sa:

 

Vi har ett team som jobbar hårt för att föreställa sig vad framtiden har att erbjuda för ett nytt ME-spel för en spelare

Denna precision på ordet solo är viktig, eftersom EA tydligt har vänt blicken bort från den här typen av spel under en tid för att vända sig till multiplayer- och tjänstetitlar, vilket har något som gör spelare skeptiska till fortsättningen av Mass Effects äventyr. Men vi hade också några trevliga överraskningar som Star Wars: Jedi Fallen order och tillkännagivandet av en Dead Space Ramake.

 

McKay sa också i efterdyningarna att studion ser fram emot att fira samhället på N7 Day nästa månad. N7 Day, som har varit THE Mass Effect-dagen i några år, äger rum den 7 november 2022 och vi hoppas att det blir möjligheten att presentera något om detta femte avsnitt av RPG-licens.

I början av året fick vi veta att utvecklingen av Mass Effect bara var i början och att det fortfarande återstod mycket arbete innan vi kunde visa något konkret för samhället. Du bör därför absolut inte förvänta dig att se spelbilder.Lämna ett svar