En ny karaktär var ursprungligen planerad att implementeras mellan 24 och 28 oktober i MultiVersus, Black Adam, bara några dagar efter att Stripe kom med i listan. Men det verkar som att så inte är fallet, som utvecklarna har indikerat på sociala nätverk.

Ett uppskov för Black Adam

Vi har inga detaljer om datumet, men allt tyder på att Black Adam kommer till MultiVersus först i början av november. Det faktum att Player First Games indikerar att karaktären ” inte riktigt är redo att ändra hierarkin ” får oss att inbilla oss att den behöver några förbättringar/fixar, och därför kommer den inte att implementeras förrän den 28 oktober.

Det återstår att se om dess release kommer att göras ensam, om flera dagar, och att uppdateringen som är planerad till denna vecka fortfarande kommer att distribueras, i syfte att ta med bland annat Arcade-läget, eller om allt är avstängt. Vi kommer att få ett svar mycket snart.

Gudarna har talat och Black Adam är inte riktigt redo att ändra hierarkin i #MultiVersus. Håll utkik och tack för ditt tålamod, Mortals. pic.twitter.com/4jhstiKfP3

— MultiVersus (@multiversus) 26 oktober 2022

Dåliga nyheter för communityn, men det är alltid trevligt att se att utvecklarna inte vill ta med en karaktär som är obalanserad eller med olika problem, och föredrar att ta sig tid. Vi kommer att veta lite mer snart nog och kommer inte att misslyckas med att kommunicera informationen till dig. MultiVersus förblir tillgängligt i free-to-play och firar, för närvarande, Halloween, vilket gör det möjligt att återställa vissa kosmetika. En lista över de bästa karaktärerna är också tillgänglig.

One Comment

  1. Sam on 27.10.2022

    Och men varför sa dem att
    Black Adam skulle komma denna vecka?

Lämna ett svar