Nioh-serien har funnits på spelscenen i många år nu. Faktum är att den första opusen släpptes 2017, särskilt på PS4, Xbox One och PC. Spelare kunde upptäcka uppföljaren, Nioh 2, 2020. Licensen talar om det igen idag.

Team Ninja meddelade nyligen, bland annat via ett Twitter-inlägg, att Nioh-serien har sålt över sju miljoner exemplar världen över. Vilket är en ganska stor siffra, kommer du med största sannolikhet att hålla med om. Denna statistik skulle därför ta hänsyn till försäljning gjord på alla spelplattformar.

# Nioh-serien har nu överträffat 7 miljoner enheter som har skickats över hela världen!

Vi vill ta en stund för att tacka alla som har stöttat oss genom åren med lanseringen av #Nioh i februari 2017 och #Nioh2 i mars 2020.

Vi hoppas att du ser fram emot framtida Team NINJA Studio-projekt! pic.twitter.com/TPipp1Yllt

— Team NINJA (@TeamNINJAStudio) 26 oktober 2022

Dessutom, om Nioh 2, som anses vara en action-RPG men också har en Souls-liknande dimension, kom ihåg att spelare med en aktiv prenumeration på PlayStation Plus (PS Plus) kommer att kunna återställa titeln i november.Lämna ett svar