Varje dag har Moon Active, studion som ansvarar för utvecklingen av Pet Master, roligt med att sprida länkar  på sina olika sociala nätverk , som gör det möjligt för spelare att återvinna gratissnurr (snurr) eller mynt (mynt)  för att hjälpa dem i deras strävan och i utvecklingen av deras by. För att göra din uppgift enklare hittar du nedan alla länkar som delas  för Pet  Master  för dagen den 27 oktober 2022. För gårdagens länkar inbjuder vi dig att läsa den här guiden.

Pet Master gratissnurr och myntlänkar för  27 oktober 2022

Datum och tidGratissnurr och myntdaglig länkIngen länk är tillgänglig än, kom tillbaka om några minuter.
Under tiden hittar du gårdagens länkar nedan.  Igår klockan 17:25.25 turer (snurr)  SamlaIgår kl 11:2510 snurr (snurr) och 2 miljoner mynt (mynt)  Samla

Som du säkert har märkt är utvecklarna av Pet  Master  inte snåla med gåvor och kommer inte att tveka att erbjuda flera dussin trick samt några miljoner mynt varje dag, och i synnerhet den  27 oktober 2022. Uppenbarligen är alla länkar som erbjuds nedan autentiska länkar, denna lista uppdateras så snabbt som möjligt enligt publikationerna som delas på de officiella sociala nätverken Facebook, Instagram och Twitter of Pet  Master.

Naturligtvis kan var och en av dessa länkar, som oftast hänvisar till Facebook, bara öppnas en gång. Därför rekommenderar vi att du öppna dem direkt via din telefon och/eller surfplatta, via Pet Master-appen, för att undvika potentiellt krångel och förlust av relaterade belöningar.

Vi inbjuder dig att komma tillbaka till vår sida varje dag för att se dagens olika länkar för Pet Master, utan att behöva bläddra i dussintals tvivelaktiga webbplatser på jakt efter värdefulla resurser för din by.

Pet Master, vad är det?

Pet Master  är ett strategi- och konstruktionsspel, utvecklat och publicerat av Moon Active, som lägger till föreställningar om spelautomater som särskilt uppskattas av fans av titeln. Liksom många spel av samma typ, inklusive Coin Master, kommer Pet Master  att förbli särskilt lätt att lära sig, även om det finns många optimeringar.

Som ett resultat kommer spelautomaten, som du kommer att ha chansen att snurra många gånger tack vare länkarna ovan, att låta dig utföra vissa åtgärder som att attackera andra spelares baser eller öppna deras kassaskåp., tjäna mynt (hörn)  eller  skaffa sköldar, vilket kommer att vara särskilt intressant för att minska attackerna från dina fiender. De ackumulerade mynten eller hörnen kommer att ge dig möjligheten att bygga och förbättra strukturerna som finns i din bas. Som du säkert har förstått låter de dagliga länkarna dig få viktiga Pet Master-bonusar  för en god utveckling av din by.Lämna ett svar