Medan spelare för närvarande får sin DC Universe-fix med Gotham Knights, har skaparna av Batman Arkham-serien antagit en ny utmaning: Suicide Squad: Kill the Justice League. Ett tydligt orienterat samarbete som är långsamt att visa vad det har i magen, och de få obestämda eller oroliga spelarna kanske inte blir lugnade av dagens nyheter.

 

Suicide Squad Kill the Justice League Nästan komplett

Blixt. Medan spelare inte har hört från Suicide Squad: Kill the Justice League på många månader, tillkännager Warner Bros. Games nuvarande president att de två grundarna av Rocksteady lämnar. Sefton Hill och Jamie Walker kommer att lämna studion de grundade för 18 år sedan i slutet av 2022. Ingen speciell anledning till denna avgång anges, men det verkar som att duon vill segla mot nya horisonter.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Rocksteady hjärnor har lett studioteam i spel från Batman Arkham-serien till Suicide Squad: Kill the Justice League. På frågan är spelet i fara, svaret är uppenbarligen nej. I sitt brev specificerar David Haddad (Warner Bros Games) att spelet, som fortfarande väntas till 2023, är på rätt väg och nästan slutfört.

 

” Medan Suicide Squad: Kill the Justice League nästan är klar, bestämde de sig båda för att lämna Rocksteady i slutet av 2022 och kommer att börja ett nytt äventyr inom spel,” sa han. Det återstår nu att se vilken inverkan dessa avgångar i slutändan kommer att få på Rocksteadys nästa spel. De kommer i alla fall att ersättas av Nathan Burlow som kommer att leda studion och Darius Sadeghian kommer att inta positionen som produktchef.

 

Lämna ett svar