Som ni säkert redan vet är nästa avsnitt i The Dark Pictures-antologin The Devil in Me. Utvecklad av Supermassive Games och publicerad av Bandai Namco, kommer titeln under november månad på de flesta spelplattformar. Dessutom är The Devil in Me idag, återigen, på framsidan av videospelsscenen..

För att fira Halloween har faktiskt utvecklingsstudion och utgivaren som ansvarar för programvaran delat en ny ”chillande” och framför allt skrämmande trailer., där vi hittar medlemmarna i filmteamet på Lonnit Entertainment inom rekonstitutionen av ”HH Holmes blodiga slott”. Tyvärr övervakar deras värd, Granthem Du’Met, alla deras rörelser och har ett sorgligt öde i beredskap för dem.

Som en påminnelse, enligt den senaste informationen som delas, särskilt av Tom Heaton, regissören för titeln, skulle livslängden för The Devil in Me  vara längre än för dess äldste, Man of Medan och House of Ashes, till exempel. Dessutom, i detta nya opus, kommer spelare att kunna upptäcka nya spelmekaniker och funktioner. Några av dem har dessutom beskrivits i en artikel  på Bandai Namcos sajt.

The Devil in Me kommer den 18 november till PlayStation, Xbox och PC-konsoler. Dessutom planeras flera upplagor  och förbeställningar är öppna. Tänk också på att PC-konfigurationerna  för The Devil in Me är kända.

Lämna ett svar