För bara några timmar sedan meddelade den polska studion CD Projekt RED att en nyinspelning av det allra första opuset The Witcher just nu var under utveckling. En nyhet som verkar ha glädjat fans av Witcher-universumet. Dessutom, medan du väntar på släppet av The Witcher Remake, vet att du kan få The Witcher: Enhanced Edition gratis.

Efter detta tillkännagivande erbjuder GOG faktiskt The Witcher Enhanced Edition. För att göra anspråk på titeln måste spelare först logga in på sitt GOG-konto och sedan prenumerera på nyhetsbrevet genom att gå till den här adressen. Således kommer den senare att få en gratis fat med kort för GWENT: The Witcher Card Game och The Witcher: Enhanced Edition.

The Witcher Enhanced Edition - Offre GOG
Observera att det, enligt feedback på Twitter, verkar nödvändigt att installera spelet GWENT innan du får det första opuset The Witcher.

Jag var tvungen att gå igenom processen att installera GWENT The Witcher Card Game för att få The Witcher: Enhanced Edition gratis. Det visade sig att jag redan hade det. pic.twitter.com/43BIGA3Rab

— Julius (@juliuspiv) 26 oktober 2022

Som en påminnelse, för närvarande är utvecklingen av The Witcher Remake bara i sin linda. Därför måste vi ha tålamod innan vi vet mer om det. Självklart kommer vi att hålla dig informerad.Lämna ett svar