November närmar sig och en våg av spel på Xbox Game Pass med det. Om Microsoft ännu inte officiellt har kommunicerat om tilläggen under de närmaste veckorna, känner vi redan till några av titlarna som snart kommer att fylla katalogen.

 

Spel bekräftade för Xbox Game Pass november 2022

Xbox Game Pass bör fortfarande erbjuda ett gediget urval i november 2022. Även om Microsoft fortfarande inte officiellt har avslöjat listan över tillägg för första halvan av nästa månad, vet vi redan sju titlar som kommer att finnas under de kommande veckorna. Redmond-företaget tvekar som vanligt inte att spendera galna summor för att prenumeranter ska kunna spela flera spel så fort de släpps.

 

På programmet finns därför en mycket unik Xbox exklusiv signerad Obsidian, ett kulthanteringsspel, Warhammer 40 000 och en handfull mer konfidentiella spel som kommer att kunna dra fördel av Xbox Game Pass-aura för att öppna upp för en ännu bredare publik. Utan vidare, här är listan över framtida tillägg för november 2022:

 

  • The Legend of Tianding – 1 novembre (konsoler)
  • Ghost Song – 3 november (konsoler)
  • Football Manager 2023 – 8 november (konsoler, PC)
  • Pentiment – 15 november (konsoler)
  • Sommerville – 15 november (konsoler)
  • Gungrave GORE – 22 november (konsoler)
  • Warhammer 40 000: Darktide – 30 november (PC)

Vi påminner dig vid behov att detta endast representerar en liten del av spelen som kommer att finnas tillgängliga på Xbox Game Pass i november 2022. För att ta reda på den fullständiga listan får du dock vänta lite längre. Det officiella tillkännagivandet från Microsoft, väntas inom de kommande dagarna.

 Lämna ett svar