Efter fina presenter som Assassin’s Creed Origins eller Football Manager 2022 är det nu turen till ett extremt populärt RPG som ska erbjudas. Om det finns något för alla så är det Fallout New Vegas som kommer att rubriken Amazon Prime Gamings gratisspel från november 2022. Här är hela listan:

 

Amazon Prime Gaming gratisspel från november 2022

  • Fallout New Vegas Ultimate Edition: det borde bara ha varit en enkel DLC, det kommer att ha blivit det mest uppskattade opuset av vissa fans. RPG i Fallout-serien som utspelar sig i New Vegas fördjupar spelarna i hjärtat av postapokalyptiska länder. Ikoniska platser som Mojaveöknen, Vegas-remsan, som passerar Hoover Dam kommer därför att finnas där. Det är upp till spelarna att skapa de rätta allianserna och bestämma sitt eget öde. Generöst till slutet kommer detta gratisspel från Amazon Prime att vara tillgängligt med all dess DLC.
  • WRC 9 FIA World Rally Championship: inkluderar 3 nya rallyn (Kenya, Japan, Nya Zeeland), 15 historiska bilar. Även på programmet, 100 steg att möta och nya spellägen.
  • Sista dagen i juni: filmupplevelse som kretsar kring frågan: ”Vad skulle du göra för att rädda personen du älskar?” ”. Carl och Junes drömresa förvandlas till en mardröm. Det är upp till dig att försöka låsa upp sekvensen som kommer att rädda Junes liv.
  • Indiana Jones och The Last Crusade: kult retro peka och klicka-upplevelse med dussintals originalmiljöer. Med sin 3D-grafik, musik från originalverket och mer än 100 ljudeffekter hade detta gratisspel sin lilla effekt på fansen.
  • Etherborn: plattformsspel som blandar pussel, utforskning och strukturer med föränderlig gravitation. Utforska, manipulera och ändra din gravitation för att kunna gå framåt.
  • Whispering Willows: Unga Elena Elkhorn ger sig ut på en smärtsam resa för att hitta sin saknade far och låsa upp hemligheterna i Willows herrgård. Använd din astrala projektion för att lösa herrgårdens fällor och pussel.
  • Facility 47: Ytterligare ett gratis-att-spela peka och klicka-spel från Amazon Prime Gamings val från november 2022. Dyk in i ett äventyr på en isolerad forskningsanläggning i Antarktis iskalla djup och lös en mängd pussel.

Ett överraskningsspel och innehåll under hela månaden

En liten överraskning på programmet också. Amazon Prime Gaming kommer att lansera ett mystiskt pusselspel för Halloween på sin sida. Undersökningen sätter dig i skorna på en Amazon-bud som måste identifiera och förvisa fyra varulvar i förklädnad. Att göra fel kan få katastrofala konsekvenser. Tales of Howl Town kommer dock bara att finnas tillgänglig i USA från 27-31 oktober.

 

Som vanligt kommer en uppsjö av gratis innehåll att finnas tillgängligt för Amazon Prime-prenumeranter. Till exempel kommer FIFA 23-fans att kunna samla in sin första GUT-dropp inklusive 7x sällsynta guldspelare, 2x Player Pick med min OVR 81+ samt 12x sällsynta förbrukningsvaror och 1x Kylian Mbappé på lån i 5 matcher. Det skulle bli den första i en lång serie enligt förlaget. I övrigt kommer spelpresenter till Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, Fall Guys eller till och med Destiny 2 att finnas tillgängliga nästa månad.

 Lämna ett svar