När du startar Call of Duty: Modern Warfare 2 -kampanjen för första gången har du flera klassiska lägen att välja mellan. Men väldigt ofta vill vissa, de mest förtjusta i spänning och utmaningar, ha ett ”hardcore” spelläge som gör uppgiften mycket mer komplex och realistisk. Detta kommer med Realistic-läget, som dock inte är tillgängligt direkt.

Hur låser man upp det realistiska läget för MW 2?

Om du vill starta ett spel med det här läget, var medveten om att du först måste slutföra berättelsen om Call of Duty: Modern Warfare 2 för första gången. Oavsett om du går in i det enklaste eller svåraste läget, när du har slutfört kampanjen kommer du att låsa upp flera saker, inklusive Realistic Mode. Detta kan därför väljas när du vill återupptäcka kampanjen.

realistiska lägen

Vad är realistiskt läge?

Realistiskt läge erbjuder en avancerad upplevelse, på gränsen till realism, som namnet antyder. Svårigheten liknar Veteran-läget (se nedan), med dessutom det speciella med att erbjuda en förenklad HUD, för att ta bort alla indikativa element från din skärm. Du kommer då att släppas ut mitt i naturen, som en soldat.

Vilken svårighet att välja i Modern Warfare 2?

Det finns fyra grundläggande svårigheter, som modifierar upplevelsen. Om du inte vet vilken du ska välja, här är en översikt som hjälper dig att bestämma.

  • Rookie → Du är inte van vid FPS/licens eller vill helt enkelt upptäcka kampanjen utan krångel. Dina chanser att dö är låga.
  • 2:a klass → Standardläget, varken för lätt eller för svårt om du är en tillfällig FPS-spelare, låter dig delta i kampanjen utan att vara under vattnet eller flyta.
  • Commando → Mode idealiskt tillägnat fans av licensen och FPS som vill ha en liten utmaning.
  • Veteran → Det ultimata läget som kommer att be dig fokusera och visa upp dina skjutfärdigheter. Rekommenderas för de mest erfarna.
  • Realistiskt → Svårighet i veteranläget, med en nästan obefintlig HUD.

Som du kan föreställa dig kommer livslängden för denna Call of Duty: Modern Warfare 2 också att påverkas av den valda svårighetsgraden. Om du är en bra spelare och väljer ett enkelt läge kommer du att avsluta kampanjen mycket snabbare. Observera också att genom att slutföra det kommer du att kunna få belöningar för multiplayer.Lämna ett svar