Operatörer har blivit licensspecifika  i många år och tillåter spelare att uppleva  Call of Duty- upplevelsen  på ett annat sätt, vilket ger vissa variationer i spelet, om än minimalt. Var och en av operatörerna kommer från en annan region, och erbjuder också insikt och anpassning som sticker ut från resten, vilket gör dem eftertraktade.

Men inte alla dessa operatörer  är tillgängliga från början av multiplayeräventyret i Call of Duty: Modern Warfare 2. Du måste spela och klara några utmaningar. Så om du vill veta vilka åtgärder du ska vidta för att få tag på den eller den karaktären, förklarar vi hur du gör det.

Lås upp alla operatörer i Modern Warfare 2

Till skillnad från Vanguard finns det bara två fraktioner för detta opus, KorTac och SpecGru, som sammanför olika operatörer. Som du redan vet har vi för den här utgåvan 23 operatörer, som kommer att berikas under de kommande månaderna med nya. Men om du inte vet hur du låser upp dem, här är de specifika utmaningarna för var och en (en utmaning per operatör).

chuyChuyUtmaning → Slutför ”Cartel Protection”, ett kampanjuppdrag.dånandeDånandeUtmaning → Slutför uppdraget ”Låg profil” i co-op.gusGusUtmaning → Få fem assist i ett spel för flera spelare.svorCleoUtmaning → Få en eliminering med dödlig utrustningOfficerOfficer Utmaning → Slutför uppdraget ”Defender: Mount Zaya” i co-op.OfficerNy Utmaning → Slutför kampanjuppdraget ”Våld och timing”.ReyesReyes Utmaning → Slutför kampanjuppdraget ”Prison Break”.ReyesVinter Utmaning → Få en eliminering med ett sekundärt vapen.FarahFarah Ingen utmaning, kan endast erhållas genom Red Team Operator Pack 141ReyesSpöke Ingen utmaning, kan endast erhållas genom Red Team Operator Pack 141ReyesPris Ingen utmaning, kan endast erhållas genom Red Team Operator Pack 141tvålTvål Ingen utmaning, kan endast erhållas genom Red Team Operator Pack 141

 

Reyesaxel Utmaning → Få 20 kills i ett multiplayer-spel.Reyescallisto Utmaning → Få fem headshot kills i ett multiplayer-spel.ReyesConor Utmaning → Få fem gissningsdödar i ett spel för flera spelare.ReyesFender Utmaning → Få två dödsfall med en caster under ett spel för flera spelare.ReyesHallå Utmaning → Få fem Regicide-kills i ett multiplayer-spel.ReyesKaninbur Utmaning → slutför kampanjuppdraget ”Ghost Team”.Reyeskung Utmaning → Gör en avrättning.ReyesRosaUtmaning → Gör en eliminering på nära håll.ReyesStilettUtmaning → Få två Vengeance kills under ett multiplayer-hemland.ReyesNollUtmaning → Slutför uppdraget ”Defended Zone” i co-op.ReyesPå iInga utmaningar finns tillgängliga för Oni, som endast kan erhållas av de som har förbeställt Modern Warfare 2 digitalt.

Detta lovar dig därför redan några timmars spel och många utmaningar, innan du kan upptäcka andra operatörer, via innehållsuppdateringar.

Lämna ett svar