Medan Neymar redan har gjort några samarbeten med Krafton, för PUBG, kommer hans klubbkamrat, Lionel Messi, att göra detsamma, med mobilversionen av Battle Royale. Utvecklarna har verkligen tillkännagett fantastiska nyheter, med integrationen, under november månad, av den sjufaldiga guldbollen i PUBG Mobile.

Vad har detta samarbete i beredskap för oss? Vi vet inte riktigt än, eftersom Krafton inte uppehöll sig vid ämnet. Men det råder ingen tvekan om att kosmetika, inklusive ett karaktärsskinn, borde finnas tillgängligt för att spela Lionel Messi på slagfältet. Den senare är också glad över att samarbeta med PUBG Mobile, som han förklarade:

TV-spel har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag tycker att de är mycket användbara för att koppla av och njuta av min tid när jag inte tränar, och även för att fördjupa min kontakt med mina lagkamrater, vänner och familjer. PUBG MOBILE är så roligt, och jag är en av miljontals fans runt om i världen. Jag är stolt över vad jag har kunnat arbeta med och bjuder in alla spelare att gå med mig på PUBG MOBILE.

pubgmobile-messi
Utöver skinnen borde vi kunna dra nytta av andra saker med detta XXL-samarbete som Krafton just har undertecknat, i början av fotbolls-VM i Qatar, vilket borde göra det möjligt för de olika videospelsproduktionerna att föra fotbollen framåt., som verkar vara fallet med Call of Duty.Lämna ett svar