Hellana Taylor vill inte att Bayonetta 3-skandalen ska dö ut och har bara blåst glöden hårt.

 

The Bayonetta Affair 3: Akt III

För en vecka sedan nu avslöjade Hellana Taylor, den före detta skådespelerskan som gav sin röst till den älskade häxan, att hon inte återvände till sin roll eftersom hennes lön var för låg, vilket skulle ha varit en förolämpning mot hennes person.

 

Hon hade sagt att förslaget att rösta karaktären igen var bara $4000 för hela spelet, vilket i slutändan var en lögn från hennes sida. I själva verket erbjöds hon runt 15 000 $, vilket hon tackade nej till och begärde en sexsiffrig summa och en vinst på försäljningen.

 

Efter att ha bett spelare att bojkotta Bayonetta 3, ber hon nu om att få göra donationer till föreningar. Problemet är att i listan över föreningar finns Billboards 4Life. En Kentucky-baserad grupp vars uppdrag är att ”täcka städer och städer med livsvänliga katolska anslagstavlor för att utbilda allmänheten om det mänskliga livets helighet. ”

 

Sammanfattningsvis är Billboards 4Life därför öppet anti-abort och Hellana Taylor marknadsför det offentligt på sitt Twitter-konto. Detta står i kontrast till andra strukturer som PetsForVets som ansvarar för att rädda hundar, ta hand om dem så att de kan ansluta sig till krigsveteraner och ha glada dagar.

 

På en mindre smutsig ton lämnar vi dig med Bayonetta 3 lanseringstrailern såväl som vårt test.Lämna ett svar