Oavsett om det beror på ett problem eller för att implementera en uppdatering kan du ha problem med att starta Call of Duty: Modern Warfare 2 och gå med i ett spel, på PC, PS4, PS5, Xbox One eller Series, oavsett om du spelar online med vänner eller inte. Det är därför vi berättar hur du vet om servrarna till Call of Duty: Modern Warfare 2 är i underhåll (nedåt)  eller om problemet kan vara ditt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 underhåll, servrar nere eller online?

För det mesta kommer  Call of Duty: Modern Warfare 2-servrar att vara offline när en uppdatering närmar sig och en snabbkorrigering tillämpas. För att det inte ska störa spelarna för mycket försöker Infinity Ward begränsa det, men ibland tar det längre tid än förväntat. Det är också möjligt att servrarna är nere utan att underhåll pågår, efter olika problem. Om du har problem med att ansluta till Battle Royale, här är några tips för att spåra statusen för Call of Duty: Modern Warfare 2-servrarna.

Call of Duty: Modern Warfare 2-servrar svarar inte

Som med många onlinespel, meddelar utvecklare communityn på sociala medier innan en uppdatering rullas ut. Så du kan gå till spelets Twitter-konto eller den som delar uppdateringsinformation för att se om något underhåll pågår eller har meddelats (i så fall kommer en nyligen tweet att nämna det). Annars kan du gå till olika sajter, som Activisions supportsajt, som visar om servrarna är online eller inte i realtid.

etat-serveurs-call-of-duty-modern-warfare2
Det kan dock vara så att servrarna är i drift, men att du inte kan ansluta till spelet eller att du har problem under dina spel, det kan bero på dig. Därför rekommenderar vi några tips för att försöka åtgärda det.

  • Starta om ditt spel : Om du inte redan har gjort det, försök helt enkelt att starta om Call of Duty: Modern Warfare 2.
  • Kontrollera att spelet är uppdaterat  : I mycket sällsynta fall kanske ditt spel helt enkelt inte är uppdaterat.
  • Starta om datorn eller din konsol  : Om du trots allt fortfarande inte kan starta ett spel, tveka inte att starta om din dator eller konsol.
  • Starta om din router  : Slutligen är den sista lösningen att starta om din internetbox. I vissa fall räcker det att starta om routern för att gå med i ett onlinespel.

Om problemet trots allt kvarstår, tveka inte att kontakta supporten som kan hjälpa dig.

Lämna ett svar