Low Roar-frontmannen Ryan Karazija, som var avgörande för framgången med Death Stranding, lämnade vid 40 års ålder.

 

Ryan Karazija du groupe Low Roar (Death Stranding) est mort

Ryan Karazija, den otroliga rösten i bandet Low Roar, har dött bara 40 år gammal efter komplikationer från lunginflammation. Relativt okänd tidigare exploderade den amerikansk-isländska formationen tack vare Death Stranding. Hideo Kojima, som fans av deras musik, hade lagt in en mängd av deras kompositioner i sitt sista spel, vilket gjorde dem kända för hela världen. En verklig uppenbarelse för många människor som också förändrade Low Roars öde.

 

Sångaren Ryan Karazija förklarade att innan detta samarbete med Kojima-san var gruppen ”på botten av hålet”. Och det var därför de tackade ja till Sonys erbjudande utan att ens veta varför deras låtar skulle användas. Under Low Roar-konserten i Paris 2019, efter släppet av Death Stranding, sa Ryan Karazija att han var förvånad över att se en publik av denna storlek jämfört med hans tidigare framträdanden. Ett bevis på att gruppen visste hur de skulle nå spelarna.

 

Hans vackra musik och texter, sjungna i hans hemsökande röst, har berört livet för så många runt om i världen, och kommer att fortsätta att göra det. Han var en god person med en vacker själ och våra världar krossas av hans bortgång. Må vi hedra hans minne genom hans konst och sånger för att hålla honom vid vår sida för alltid. Low Roars sjätte album var redan på gång. Den kommer att vara klar och kommer ut när den är klar. I denna otroligt svåra tid, vänligen respektera hans familjs integritet.

Communiqué de Low Roar via Instagram.

Hideo Kojimas hyllning

Liksom många hade Hideo Kojima svårt att tro på de fruktansvärda nyheterna och hyllade Ryan Karazija på Twitter.

Jag hörde talas om detta. Jag kan inte tro. Jag vill inte tro det. Utan Ryan, utan dig och din musik, hade Death Stranding inte hänt. Din musik kommer att leva för evigt i den här världen och min. Tack. Vila i frid.

Low Roar Ryan Karazija (1982-2022).

 

Jag lyssnade hela morgonen.

Vila i frid.

Low Roar Ryan Karazija (1982-2022).

 

Lämna ett svar