Medan säsong 3 av The Witcher har spelat klart meddelar Netflix att serien kommer tillbaka för en fjärde säsong men med en stor förändring. Henry Cavill lämnar showen och hans ersättare har redan hittats.

 

The Witcher säsong 4 kommer att vara utan Henry Calvill

Slutklapp för Henry Cavill i The Witcher. Efter tre säsonger med att spela Witcher kommer den som kommer att återuppta sin roll som Stålmannen i nya DCU ta farväl av Geralt De Riv. Netflix meddelade nyheten i ett officiellt pressmeddelande och dess ersättare har redan utsetts. Det blir därför Liam Hemsworth, känd för sin roll i Hunger Games, som får den tunga uppgiften att ta upp facklan för säsong 4.

 

 

Min resa som Geralt De Riv har varit fylld av monster och äventyr. Ack, jag kommer att släppa medaljongen och mina svärd för säsong 4. Den fantastiska Mr. Liam Hemsworth kommer att ta över den vita vargens mantel i mitt ställe. Precis som med litterära storheter passerar jag facklan och vördar den tid som ägnats åt att spela Geralt och kan inte vänta på att se hur Liam fångar denna mest fascinerande och nyanserade man. Liam, den här karaktären har ett så underbart djup, ha kul att dyka in i den och se vad du kan hitta.

Henry Cavill

Ett saftigt kontrakt för Stålmannen?

Liam Hemsworth blir därför det nya ansiktet för Geralt för säsong 4 av The Witcher. Den intresserade beskriver sig själv som ett fan av Witcher. ” Henry Calvill har varit en otrolig Geralt och jag är hedrad över att han låter mig ta över och ta den vita vargens blad för nästa kapitel i hans äventyr. Det kommer att bli tufft, men jag är väldigt exalterad över att kliva in i The Witchers värld ”, sa skådespelaren.

The Witcher säsong 4

Om de officiella skälen för denna avgång inte har åberopats är det omöjligt att inte göra kopplingen till Cavills återkomst som Stålmannen. DCU kommer verkligen att återlanseras med nya hjärnor som helt säkert har säkrat skådespelarens schema för kommande år. Uppenbarligen är nyheten om de besvikna och fansen splittrade i valet av Hemsworth. Vi kommer självklart att vänta med att se henne i Geralts hud innan vi fäller någon dom.Lämna ett svar