Sedan några år tillbaka har de gratisspel som erbjuds varje månad i programmet lämnat prenumeranterna oberörda, och gåvorna är värre än tidigare sedan förändringarna som Redmond-företaget gjorde. Formeln som erbjuds före fyra titlar, med en retrodel (Xbox 360) övergiven sedan förra månaden. Tyvärr kommer gratisspelen på Xbox Games With Gold November 2022 inte bara göra människor glada.

 

Xbox Games With Gold gratisspel för november 2022

Medan Xbox Game Pass- tilläggen kommer att tillkännages inom några dagar, lyfter Microsoft på slöjan över gratisspelen för Xbox Games with Gold för november 2022. I oktober förra året erbjuds därför endast två titlar till prenumeranter, jämfört med fyra tidigare. Under den kommande månaden kommer Xbox Live Gold- och Game Pass Ultimate-medlemmar att kunna lägga vantarna på ett indie co-op-spel som förbises av allmänheten och en uppdaterad strategiklassiker.

Xbox-spel med guld i november 2022

Från 1 till 30 november kommer Xbox Games With Gold-prenumeranter att kunna hämta Praetorians – HD Remaster. Ett berömt strategispel i realtid, det fördjupar spelarna i hjärtat av det romerska imperiets politiska intriger. Det är upp till dem att bevisa sitt värde på slagfälten i Gallien, Italien eller till och med Egypten. Från 16 november till 15 december då kommer Dead en Job att erbjudas. En lokal co-op shooter som helt enkelt spelas med två joysticks som utspelar sig i en galen värld där du måste utrota spöken med en spökdammsugare och en plasmapistol

 Lämna ett svar