Under några veckor och början av teasing från Respawn och Electronic Arts har Apex Legends- spelare bara  väntat på att denna tisdag den 1 november ska upptäcka de nya funktionerna i säsong 15 av Battle Royale, som kallas Eclipse. Det måste sägas att de är många, eftersom vi förutom den traditionella nya legenden kommer att ha rätt till en helt ny karta, Broken Moon, men även flera förbättringar och justeringar vad gäller spelupplägg.

Vilken tid kommer Apex Legends Eclipse säsong 15-uppdateringen ut?

Som ett resultat undrar många spelare när denna berömda uppdatering kommer att finnas tillgänglig, vilket därför kommer att lägga till några intressanta saker. Men när det gäller släpptiden har utvecklarna inte officiellt delat tiden. Men om vi hänvisar till de senaste säsongerna så lanserar Respawn och EA, i nästan alla fall, om inte alltid, uppdateringarna runt 19.00 fransk tid. Så räkna med att kunna njuta av det från denna tisdag den 1 november klockan 19.00 . Servrar går till underhållvid denna tidpunkt, och patchen kan sedan laddas ner (på konsoler, och i synnerhet PlayStation, är det möjligt att förnedladda uppdateringen 24 timmar innan den kommer). Detta schema gäller för alla plattformar.

terraformer
Angående nyheterna kommer vi därför att hitta Catalyst som en ny Legend, som borde vara ganska populär bland spelare, speciellt under de första veckorna. Vi kommer fortfarande inte att ha ett nytt vapen, men vi kommer att kunna njuta av en ny karta, med Shattered Moon, som helt enkelt blir det femte i Apex Legends. Spelare kommer dock att bli besvikna när de får veta att inga förändringar i rankat läge är planerade, förutom att öka nivån för att komma åt det.

Storleken på uppdateringen har inte kommunicerats, men det råder ingen tvekan om att den kommer att bli ganska stor med tanke på antalet nya funktioner som implementeras. De små anslutningarna får därför vänta lite längre än de andra.

Vi kommer att informera dig om säsong 15-lappen så snart Respawn och EA släpper den.

Om du vill ha mer information om Apex Legends eller gå med i en aktiv community för att dela trevliga stunder med andra spelare, bjuder vi in ​​dig att gå med i Apex Legends France Community Discord.Lämna ett svar