I alla tävlingsskyttar, oavsett om det är FPS eller TPS, är statistik viktig, för att ha överblick över prestanda och för att se om vi går framåt eller inte. I CSGO och VALORANT, eller battle royales som Apex Legends och PUBG, är det möjligt att hitta olika information, inklusive det berömda eliminerings-, döds- och assistansförhållandet, även kallat KDA på engelska. Men i Call of Duty: Modern Warfare 2 anges inte funktionen, eller snarare informationen, faktiskt.

Kan vi se hans förhållande / KDA på Modern Warfare 2?

Överraskande nog finns inget övergripande förhållande tillgängligt i Modern Warfare 2 för närvarande. Faktum är att oavsett hur mycket du navigerar genom menyerna, går till din profil eller i inställningarna, kommer du inte att hitta något omnämnande av KDA. Det är därför helt enkelt omöjligt att se dess prestanda på slagfältet i multiplayer, om du inte noterar förhållandet du har under varje slutspel och sedan räknar ut det själv.

Det är faktiskt det enda sättet att se hans förhållande i Call of Duty: Modern Warfare 2är i full gång. Genom att trycka på tabben eller pekplattan/menyknappen kommer du att kunna få olika information om spelet, och när det väl är över får du ditt förhållande, men bara det för detta spel. Så detta ger dig en överblick för tillfället, men du kommer inte att kunna hitta din allmänna KDA, räknat alla elimineringar, alla dödsfall och alla assists sedan ditt första spel på MW2.

förhållande-kda

Det finns dock fortfarande ett sätt att få sin ratio på Modern Warfare 2, särskilt tack vare den berömda trackern. Vi får dock vänta några veckor till innan funktionen är online. Men du kan sedan spåra din prestation.

Det är inte omöjligt att utvecklarna, Infinity Ward, kommer att lägga till funktionen senare, om efterfrågan från communityn är hög. Men än så länge har inget nämnt förhållandet på Call of Duty: Modern Warfare 2  .Lämna ett svar