Det finns gott om spellägen i Call of Duty: Modern Warfare 2. Oavsett om du är ett fan av snabba spel eller längre konfrontationer, har du mycket att göra med de olika spellägen som är tillgängliga vid lanseringen. Men de senaste åren hade samhället också tyckt om ett ännu svårare läge, kallat hardcore. Även om det inte går att spela vid release, har Activision bekräftat att det verkligen kommer att komma till Modern Warfare 2.

När släpps Hardcore/Tier 1-läget på Modern Warfare 2?

Om du undrar när Hardcore-läget, som för tillfället har döpts om till Tier 1 på engelska och Level 1 på franska, kommer att släppas, vet att det kommer ganska snabbt. Vi har dock inget släppdatum, men det är tänkbart att utvecklarna kommer att implementera det i samband med släppet av säsong 1 av spelet, samtidigt som lanseringen av Warzone 2.0, den 16 november.

mode-hardcore-t1

Vad är Hardcore/Tier 1-läge i Modern Warfare 2?

Om du inte är van vid licensen, var medveten om att Hardcore-läget erbjuder en mycket svårare upplevelse och att du måste vara en erfaren och erfaren spelare för att prestera. I det här läget har vi faktiskt mindre HP på slagfältet, en mycket slankare HUD (ingen indikation på magasinet, till exempel, inte heller en kompass) och vänlig eld aktiverad. Det vill säga att om du skjuter dina lagkamrater kommer de att förlora livspoäng.

Detta är ett läge som har varit populärt bland spelare i några år nu. Communityn kommer därför att bli glada över att få veta att det här läget kommer att vara tillgängligt, även om det kommer sent. Artikeln kommer att uppdateras om ytterligare information, såsom ett releasedatum,Lämna ett svar